Γκερέρο: «Είμαι έτοιμος να παίξω με τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Γκερέρο: «Είμαι έτοιμος να παίξω με τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
 Γκερέρο: «Είμαι έτοιμος να παίξω με τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ανχελ Γκερέρο έφτασε σήμερα στην Κρήτη και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το επερχόμενο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ βρίσκεται από σήμερα (14/9) ο Ανχελ Γκερέρο, καθώς ο Ισπανός φορ έχει συμφωνήσει με τους Κρητικούς και έτσι η ομάδα θα γίνει, μετά τον Ολυμπιακό, ο δεύτερης εν Ελλάδι σταθμός του. Ο 32χρονος μάλιστα έθεσε με το «καλημέρα» τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια. «Χαίρομαι που είμαι πάλι στην Ελλάδα. Χαίρομαι που είμαι στον ΟΦΗ. Μία πολύ καλή ομάδα. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατό, αλλά είμαι έτοιμος. Αύριο θα προπονηθώ με την ομάδα και είμαι έτοιμος για την Κυριακή», είπε αρχικά μετά την άφιξή του.

Και συνέχισε. «Θυμάμαι τα παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις στο γήπεδό του και έχω δυνατές αναμνήσεις από το γήπεδο και τους οπαδούς του και ανυπομονώ να παίξουμε εντός έδρας».
...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα