ΠΑΟΚ: «Ο Κοτάρσκι τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον της Εθνικής Κροατίας»

ΠΑΟΚ: «Ο Κοτάρσκι τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον της Εθνικής Κροατίας»

Newsroom
ΠΑΟΚ: «Ο Κοτάρσκι τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον της Εθνικής Κροατίας»

bet365

Ο Βιντζέτζε Καβαλιέρε, εκπρόσωπος του Ντόμινικ Κοτάρσκι, αναφέρθηκε στη συμφωνία του 22χρονου γκολκίπερ με τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή που έκαναν το καλοκαίρι.

Ένας εκ των εκπροσώπων του, ο Βιντζέτζε Καβαλιέρε, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο γύρω από την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τις εμφανίσεις του Κοτάρσκι: «Έχω δει τα παιχνίδια. Ήταν φανταστικός κόντρα στον Άρη όχι μόνο για το πέναλτι που απέκρουσε αλλά επειδή συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στο τέλος ο Μπότο, ο Σαββίδης θα είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή αλλά και ο προπονητής καθώς θα έχει έναν παίκτη που χτίζει από πίσω το παιχνίδι».

Για το πώς έγινε το deal: «Είχα μιλήσει με τον Μπότο την άνοιξη. Ταξίδεψα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του. Τον είδε και είδε ότι είναι φανταστικός και προχωρήσαμε τη διαδικασία. Δεν ήταν δύσκολο καθώς ακολουθήσαμε μια διαδικασία συγκεκριμένη. Η Γκόριτσα τον αγόρασε από τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ από τη Γκόριτσα».

Για το πώς τον βλέπει να εξελίσσεται: «Δεν είμαι αντικειμενικός για τον Ντομινίκ. Για τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το μέλλον για την Εθνική Κροατίας. Παρακολουθείτε από την Ομοσπονδία και τους σκάουτερες της. Σίγουρα το μέλλον του θα είναι σπουδαίο. Μπορεί να φτάσει ψηλά αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους. Είναι διψασμένος για να εξελιχθεί και προχωρά βήμα με βήμα. Τον είδα να μην τον επηρεάζει η πίεση της Τούμπας και αυτό μου άρεσε γιατί δείχνει τον χαρακτήρα του».

Για το αν είχε προτάσεις πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε προτάσεις. Υπήρχε ομάδα από τη Serie Α που τον ήθελε αλλά και από τη Γερμανία. Καταλήξαμε στον ΠΑΟΚ γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν το καλύτερο πρότζεκτ για εκείνον και έπαιξαν ρόλο τα λόγια του Γιώργου Σαββίδη, του Ζοσέ Μπότο και της Μαρία Γκοντσάρεβα».

Για το τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ: «Ο σύλλογος είναι σοβαρός. Οι πληροφορίες που είχαμε για τον κλαμπ πριν έρθει ήταν θετικές. Γνώριζα τον Μπότο και τον προπονητή τερματοφυλάκων. Σαν να βρίσκεις την τέλεια γυναίκα για γάμο».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα