ΟΦΗ: Αντιπροσωπεία του στο Κέντρο Αιμοδοσίας στην Πλατεία Ελευθερίας

ΟΦΗ: Αντιπροσωπεία του στο Κέντρο Αιμοδοσίας στην Πλατεία Ελευθερίας

Newsroom
ΟΦΗ: Αντιπροσωπεία του στο Κέντρο Αιμοδοσίας στην Πλατεία Ελευθερίας

bet365

Παίκτες και στελέχη του ΟΦΗΒ συμμετείχαν στη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για τα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας παίδων και εφήβων του ΠΑΓΝΗ.

Σε μία ωραία δράση προχώρησε ο ΟΦΗ, καθώς διοργάνωσε σήμερα (8/9) εθελοντική αιμοδοσία, μαζί με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Η Παρέα της Αγάπης», στο περίπτερο αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στην Πλατεία Ελευθερίας.

Μάλιστα όσοι φίλοι της ομάδας προσέφεραν αίμα για τα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας παίδων και εφήβων του ΠΑΓΝΗ, θα παραλάβουν από μια πρόσκληση για τον επερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό (10/9), ώστε να παρακολουθήσουν αναμέτρηση από κοντά.
...

Οι Χρήστος Μανδάς, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης μαζί με τον team manager του club Σάββα Τσαμπούρη και μέλη των τμημάτων υποδομής της ομάδας, επισκέφθηκαν το περίπτερο αιμοδοσίας και έστειλαν το δικό τους «μήνυμα» ώστε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.
...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα