Παναθηναϊκός-AEK: Έκπληξη με Σιδηρόπουλο ετοιμάζει η ΚΕΔ

Παναθηναϊκός-AEK: Έκπληξη με Σιδηρόπουλο ετοιμάζει η ΚΕΔ

bet365

Σε μία επιλογή που θα προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις, η ΚΕΔ είναι έτοιμη να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο και όχι ξένο διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Tα τελευταία χρόνια τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος σφυρίζουν αποκλειστικά ξένοι διαιτητές, ωστόσο, η ΚΕΔ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έναν ορισμό έκπληξη!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, έχει επιλέξει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Μία επιλογή που αν επιβεβαιωθεί θα σηκώσει θυέλλα αντιδράσεων, καθώς όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν ξένους διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά το πρωί της Πέμπτης όταν και θα ανακοινωθούν οι ορισμοί, με τις αντιδράσεις των ομάδων να αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα