Πάρντιου - ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Παραίτηση λόγω ρατσιστικής επίθεσης!

Newsroom
Πάρντιου - ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Παραίτηση λόγω ρατσιστικής επίθεσης!

bet365

Ο Πάρντιου θέλει να ξεχάσει τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όταν και παραιτήθηκε μετά από ρατσιστική επίθεση στους παίκτες του.

Ο Αλαν Πάρντιου αναλαμβάνει τον Αρη και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βρετανός προπονητής μετά τη Βουλγαρία και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, θα έρθει στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον Άρη να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του. Στους Γείτονες δεν μπόρεσε να βάλει τη σφραγίδα του, αν και το τέλος της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ ήταν εφιαλτικό.

Ο 61χρονος προπονητής την 1η Ιουνίου παραιτήθηκε, αφού οι οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν ρατσιστικά σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Δυο μήνες έπειτα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο Πάρντιου αποχωρούσε απογοητευμένος, αφού οπαδοί του συλλόγου πέταξαν μπανάνες σε ξένους παίκτες της ΤΣΣΚΑ πριν τον αγώνα με τη Μπότεφ, ενώ επιτέθηκαν και στον βοηθό του, Άλεξ Ντάιερ.

Οι οπαδοί της είχαν εξοργιστεί από την ήττα στον τελικό του κυπέλλου από τη γειτονική Λέφσκι Σόφιας μια εβδομάδα νωρίτερα. «Τα γεγονότα πριν και μετά τον αγώνα με την Μπότεφ ήταν απαράδεκτα, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τον βοηθό μου Άλεξ Ντάιερ και για τους παίκτες μου», είπε ο Πάρντιου. «Αυτή η μικρή ομάδα οργανωμένων ρατσιστών που προσπάθησαν να σαμποτάρουν το παιχνίδι, δεν είναι οι οπαδοί των οποίων την ομάδα επιθυμώ να προπονώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα