ΑΕΚ: Σενάριο για Σεφέροβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Σενάριο για Σεφέροβιτς

bet365

Ιταλός ρεπόρτερ κάνει λόγο για πρόταση της ΑΕΚ για τον Χάρις Σεφέροβιτς, περίπτωση για την οποία η Ένωση μπορεί να ρώτησε πριν τη μεταγραφή του Φαν Βέερτ.

Η ΑΕΚ καλύπτει τη θέση του φορ που αναζητούσε με την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος την Τετάρτη θα περάσει ιατρικά και θα ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Το βράδυ της Τρίτης ο Ιταλός ρεπόρτερ Ματέο Μορέτο έγραψε στο twitter ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για τον Χάρις Σεφέροβιτς, τον 30χρονο Ελβετό επιθετικό που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γαλατάσαραϊ από την Μπενφίκα. Ενδεχομένως η Ένωση να είχε ρωτήσει για τον Σεφέροβιτς ή και να είχε ασχοληθεί πριν ολοκληρώσει το deal με τον Βόλο για τον Φαν Βέερτ.

Ο έμπειρος Ελβετός φορ που είναι 86 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα μετρώντας 25 τέρματα είχε πάρει μάλιστα μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα στη Γαλατά στις 20 Ιουλίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα