Βόλος: Ο Σέρβος φορ Οζέγκοβιτς ο αντι-Φαν Βέερτ

Βόλος: Ο Σέρβος φορ Οζέγκοβιτς ο αντι-Φαν Βέερτ

Newsroom
Βόλος: Ο Σέρβος φορ Οζέγκοβιτς ο αντι-Φαν Βέερτ

bet365

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου επιθετικού, Ογκνιέν Οζέγκοβιτς που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τομ Φαν Βέερτ.

Ο Βόλος ήταν ήδη έτοιμος για την αντικατάσταση του Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ βρίσκοντας τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Ογκνιέν Οζέγκοβιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός αποκτήθηκε από την τουρκική Μανίσασπορ και ανακοινώθηκε από τους Βολιώτες το βράδυ της Τρίτης.

Ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος το 2016 είχε πραγματοποιήσει και μία συμμετοχή με την Εθνική Σερβίας, αγωνιζόταν στη Μανίσα από τον Γενάρη του 2022 έχοντας πάρει μεταγραφή από την Αδάνασπορ.

Τη σεζόν που μας πέρασε σε 28 συμμετοχές είχε επτά γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Παρτίζαν. Με τους κόκινους του Βελιγραδίου είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές, όμως με την Παρτίζαν σε 56 ματς μέτρησε 18 γκολ και 12 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου επιθετικού Ογκνιέν Οζέγκοβιτς.

Ο Οζέγκοβιτς την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Αδάνασπορ και την Μανίσασπορ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα τόσο του Ερυθρού Αστέρα όσο και της Παρτιζάν.

Ο Οζέγκοβιτς έχει φορέσει μία φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών της Σερβίας, ενώ έχει υπάρξει 13 φορές διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα