Ολυμπιακός: Οι λόγοι αποχώρησης του Ζίνκερναγκελ και το ρόστερ των 38 παικτών

Ολυμπιακός: Οι λόγοι αποχώρησης του Ζίνκερναγκελ και το ρόστερ των 38 παικτών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι λόγοι αποχώρησης του Ζίνκερναγκελ και το ρόστερ των 38 παικτών

bet365

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης και αυτό γίνεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

24 Ιουνίου του 2022. Η ημέρα που ανακοινώθηκε ο Ζίνκερναγκελ. 6 Σεπτεμβρίου του 2022. Η ημέρα που κρίθηκε σκόπιμο να παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης με δανεισμό και οψιόν αγοράς στα 2 εκατ. ευρώ.

Γιατί όμως οδηγηθήκαμε σε μία τέτοια εξέλιξη για έναν παίκτη που κόστισε στον Ολυμπιακό πάνω από 2 εκατ. ευρώ για αγορά από τη Γουότφορντ και επελέγη για τα βασικά πλάνα και μάλιστα παίρνοντας και τη φανέλα με το Νο10; Για έναν παίκτη που είναι φετινή μεταγραφή. Οι λόγοι για αυτήν την περίπτωση είναι κυρίως δύο.

Πρώτον ο Ζίνκερναγκελ αποκτήθηκε με άλλον προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεύτερον η αγωνιστική εικόνα του Δανού μεσοεπιθετικού και το γεγονός ότι έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας. Στον Ολυμπιακό ήξεραν καλά τον παίκτη από τη Φόρεστ και ο πήχης των προσδοκιών είχε ανέβει ψηλά.

Ο Κορμπεράν τον χρησιμοποίησε αλλά το αγωνιστικό πρόσωπο του Δανού δεν ήταν το ανάλογο και αυτό που θα ήθελε και ο ίδιος και προφανώς και η ομάδα. Με δεδομένη και την υπεραριθμία στο ρόστερ του Ολυμπιακού κρίθηκε σκόπιμο να πάει κάπου που θα παίζει. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε 7 ματς με τον Ολυμπιακό έχοντας 2 γκολ.

Μάλιστα εάν δούμε το ρόστερ του Ολυμπιακού σε αυτή τη φάση μαζί με τον Ζίνκερναγκελ έχει 38 παίκτες! Να τους δούμε αναλυτικά ανά θέση:

Γκολκίπερ: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης και Παπαδούδης

Στόπερ: Μανωλάς, Κινκουέ (μεταξύ α' και β' ομάδας), Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Παπέ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα

Δεξιά μπακ: Βρσάλικο, Άβιλα, Ανδρούτσος και Λαλά

Αριστερά μπακ: Μαρσέλο, Λάιντνερ, Ρέαμπτσιουκ και Κούτρης

Χαφ: Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Κούντε, Μπιέλ, Αγκιμπού Καμαρά, Ίνμπομ Χουάνγκ και ο Ζίνκερναγκελ που αποχωρεί

Εξτρέμ: Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ντιμπί Κεϊτά (μεταξύ α' και β' ομάδας) και Ραντζέλοβιτς

Φορ: Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Χασάν

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα