Ολυμπιακός: Η Σταντάρ Λιέγης ζητάει ως δανεικό και τον Αγκιμπού Καμαρά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Σταντάρ Λιέγης ζητάει ως δανεικό και τον Αγκιμπού Καμαρά

bet365

Μετά τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, η Σταντάρ Λιέγης έχει κάνει πρόταση δανεισμού και για τον Αγκιμπού Καμαρά στον Ολυμπιακό. Στην έξοδο και ο Αχμέντ Χασάν.

Μετά την περίπτωση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για το Βέλγιο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα καταλήξει στην Σταντάρ Λιέγης.

Ο λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά, με τον βελγικό σύλλογο να ζήτησε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό ως δανεικό από τους Πειραιώτες, με την ελληνική ομάδα να βρίσκεται σε επαφές για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Από εκεί και πέρα, στην έξοδο είναι και ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έχει προτάσεις από Σαουδική Αραβία ενώ φαίνεται πως τον θέλει πίσω η Κόνιασπορ που τον έχει ως δανεικό πέρσι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα