Ολυμπιακός: Το ελληνικό τατουάζ του Ζίνκερναγκελ

Ολυμπιακός: Το ελληνικό τατουάζ του Ζίνκερναγκελ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το ελληνικό τατουάζ του Ζίνκερναγκελ

bet365

Ο Δανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, έχει εδώ και μία δεκαετία ένα τατουάζ στα ελληνικά που σχετίζεται με νησί και έναν πολύ καλό φίλο του.

Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ ως μία νέα προσθήκηση είναι ένας παίκτης από τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει σαφώς περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια.

Παράλληλα όμως ο έμπειρος Δανός μεσοεπιθετικός έχει και ένα ενδιαφέρον story σχετικά με ένα τατουάζ του στα ελληνικά, που γράφει το Πυθαγόρειο Σάμου (το έχει κάνει χαμηλά στο πόδι του). Πρόκειται για οικισμό του νησιού της Σάμου, εκεί όπου παλιά ήταν η αρχαία Σάμος. Στο λιμάνι ξεχωρίζει το άγαλμα του Πυθαγόρα, ένα γλυπτό που απεικονίζει τον Πυθαγόρα με το περίφημο θεώρημά του, το Πυθαγόρειο θεώρημα.

Ο ίδιος ο Ζίνκερναγκελ είχε αποκαλύψει στο Match Programme του Ολυμπιακού πως ο καλύτερός του φίλος είναι μισός Δανός και μισός Έλληνας με τον πατέρα του να είναι από τη Σάμο. Είναι φίλος του εδώ και δέκα χρόνια, από τότε δηλαδή που έχει αυτό το ελληνικό τατουάζ. Ο 27χρονος Ζίνκερναγκελ που παίζει δεκάρι αλλά και ακραίος επιθετικός έχει φέτος στον Ολυμπιακό 3 ματς με 1 γκολ (στο 1-1 με τη Μακάμπ Χάιφα στο Ισραήλ).

ΖΙΝΚ1

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα