Ρήξη αχίλλειου τένοντα και τέλος η σεζόν για τον Μπρούνο Γκάμα

Ρήξη αχίλλειου τένοντα και τέλος η σεζόν για τον Μπρούνο Γκάμα

Newsroom
Ρήξη αχίλλειου τένοντα και τέλος η σεζόν για τον Μπρούνο Γκάμα

bet365

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μπρούνο Γκάμα καθώς υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, θα υποβληθεί σε επέμβαση και δεν προβλέπεται να επιστρέψει στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του Άρη τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ Λάρνακας και η ιατρικές εξετάσεις έδειξαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Για την ακρίβεια υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και στις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταβεί στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποκατάστασης προσδιορίζεται (τουλάχιστον) στους οκτώ μήνες πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει τη σεζόν που διανύουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός που καλείται να διαχειριστεί ο Μπρούνο Γκάμα καθώς τον Ιανουάριο του 2019 είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού με συνέπεια να μείνει εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα