Ο Άρης πυροδοτεί «βόμβα» με τον Πίτερ Ετέμπο

Ο Άρης πυροδοτεί «βόμβα» με τον Πίτερ Ετέμπο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης πυροδοτεί «βόμβα» με τον Πίτερ Ετέμπο

bet365

Ο Άρης θέλει τον 27χρονο διεθνή Νιγηριανό μέσο Πίτερ Ετέμπο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον ποδοσφαιριστή έχοντας συμφωνήσει με τη Στόουκ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή!

Ο Άρης προσπαθεί να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή η οποία αναμφίβολα θα ισχυροποιήσει τη μεσαία γραμμή του. Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει με τη Στόουκ για την απόκτηση του 27χρονου Νιγηριανού Πίτερ Ετέμπο και βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, οι συζητήσεις βρίσκονται στην κατεύθυνση της συμφωνίας.

Ο Ετέμπο είναι βασικός στην εθνική Νιγηρίας και από το 2016 πραγματοποιεί καριέρα στην Ευρώπη η οποία άρχισε από την Πορτογαλία με τη φανέλα της Φεϊρένσε για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στη Στόουκ το 2019 έναντι 7.2 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, είναι προφανές ότι ο κύκλος του στην αγγλική ομάδα έχει κλείσει κι αυτό ουσιαστικά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης καθώς από το 2020 παραχωρείται δανεικός και δεν είναι στο αγωνιστικό πλάνο της Στόουκ.

Ο Ετέμπο μέτρησε 52 συμμετοχές με εννιά γκολ και οκτώ ασίστ στη Φεϊρένσε για να ακολουθήσει οι 51 αγώνες με τη φανέλα της Στόουκ με ενδιάμεσο σταθμό τη Λας Πάλμας (14αγώνες). Το καλοκαίρι του 2020 η Γαλατάσαραϊ πλήρωσε ενοίκιο 675.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και ο Νιγηριανός αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια. Πέρυσι ήταν στη Γουότφορντ όπου χρησιμοποιήθηκε μόλις σε δέκα παιχνίδια καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο γόνατο το οποίος τον κράτησε εκτός για διάστημα 4-5 μηνών με συνέπεια να μην βρει χώρο στη Γουότφορντ και παράλληλα να χάσει το Κόπα Άφρικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα