Βόλος: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για Πάολο Φερνάντες!

Βόλος: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για Πάολο Φερνάντες!

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για Πάολο Φερνάντες!

bet365

Η Σπαρτάκ Μόσχας επανήλθε για τον Πάολο Φερνάντες καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση που αγγίζει τις απαιτήσεις του Βόλου για τον 24χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Δυνατά για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες από τον Βόλο κινείται η Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία πριν από μερικές μέρες κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, με τον ατζέντη του παίκτη να δηλώνει στη Ρωσία ότι μεταξύ των ομάδων υπάρχει απόσταση.

Ο Φερνάντες αποτελεί για τον Βόλο ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και στην ομάδα της Μαγνησίας προσπαθούν να πετύχουν ένα καλό deal. Και σε αυτόν τον άξονα οι επαφές έχουν κορυφωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, τις τελευταίες ώρες η Σπαρτάκ Μόσχας επανήλθε καταθέτοντας μια νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βόλο για την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι Ρώσοι, ωστόσο φαίνεται πως η νέα πρόταση πλησιάζει τις απαιτήσεις του Βόλου.

Πλέον αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις που θα υπάρξουν με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τη Σπαρτάκ καθώς το παράθυρο των μεταγραφών στη Ρωσία κλείνει στις 8 Σεπτεμβρίου, σε πέντε μέρες δηλαδή από σήμερα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα