Βόλος: Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες η Σπαρτάκ Μόσχας

Βόλος: Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες η Σπαρτάκ Μόσχας

Newsroom
Βόλος: Δυνατά για τον Πάολο Φερνάντες η Σπαρτάκ Μόσχας

bet365

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος, η Σπαρτάκ Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Πάολο Φερνάντες.

Το όνομα του Πάολο Φερνάντες του Βόλου ακούγεται έντονα για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, ωστόσο σοβαρό ενδιαφέρον για τον 24χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό έχει προκύψει τελευταία και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Ρωσία.

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Βόλου, Μάνος Παναγιωτόπουλος στην εκπομπή «Η Ώρα του Βόλου», η Σπαρτάκ Μόσχας χθες κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Βόλο για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες.

Η ρωσική ομάδα κινείται δυνατά για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ύψος της πρότασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας είναι ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος πέρυσι είχε καθίσει στον πάγκο του Βόλου μέχρι τα μισά της σεζόν και γνωρίζει πολύ καλά τον Φερνάντες.

Τις επόμενες μέρες η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Το δεδομένο πάντως είναι ότι η Σπαρτάκ Μόσχας έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι για να κάνει δικό της έναν από τους πιο ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς της ελληνικής Super League.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα