Παναιτωλικός: «Πρώτη» Κολοβού κόντρα στον Ατρόμητο

Newsroom
Παναιτωλικός: «Πρώτη» Κολοβού κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός οι Ντίας και Μόρσεϊ.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Κολοβό στην αποστολή, ενώ βλέπει και τον Μάρτενσον να επιστρέφει. Εκτός έμειναν ο Μόρσεϊ λόγω ίωσης και ο τιμωρημένος Ντίας.

Στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Λιάβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα