ΑΕΚ: Οι τρεις αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλμέιδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Οι τρεις αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλμέιδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οι τρεις αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλμέιδα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, με την επιστροφή στα τρίποντα να είναι επιβεβλημένη και τον Ματίας Αλμέιδα να προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η γκέλα με τον Βόλο είναι πλέον παρελθόν και η ΑΕΚ επιβάλλεται στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη να επιστρέψει στα τρίποντα, βλέποντας τι δεν πήγε καλά στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας ώστε να μην την... ξαναπατήσει. Αυτό που θα χρειαστεί δεδομένα η Ένωση είναι ουσιαστικότερη επιθετική ανάπτυξη και καλύτερα τελειώματα των φάσεων, που της στοίχισαν ακριβά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του δούλεψαν άλλωστε πάνω στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης και των τελειωμάτων μέσα στην εβδομάδα, κάτι που φάνηκε και στην ανοικτή προπόνηση της Τετάρτης στα Σπάτα με συγκεκριμένες ασκήσεις. Και οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βρουν τρόπο να διασπούν κλειστές άμυνες που θα αντιμετωπίσουν σε αρκετά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σύμφωνα με αυτά που είχε δείξει στην ανοικτή προπόνηση μεσοβδόμαδα και με βάση τα όσα δουλεύει, ο Αλμέιδα φαίνεται πως θα προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σε σχέση με την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε απέναντι στον Βόλο, με τη φιλοσοφία για πίεση σε κάθε σημείο του γηπέδου φυσικά να παραμένει. Άλλωστε είναι κάτι που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Αργεντινού προπονητή.

Ο Αλμέιδα στο παιχνίδι με τον Βόλο

Η μία αλλαγή πιθανότατα θα είναι ο Μουκουντί ως αριστερό στόπερ αντί του Χατζισαφί, κάτι που θα συνιστά το ντεμπούτο του Καμερουνέζου αμυντικού με την Ένωση. Η άλλη αναμένεται να είναι η επιλογή του Γκατσίνοβιτς στο αρχικό σχήμα στα δεξιά αντί του Άμραμπατ και η τρίτη θα είναι η τοποθέτηση του Λιβάι Γκαρσία αντί του Μάνταλου στην επίθεση. Στο... κάδρο υπάρχει και ο Ελίασον, ο οποίος έχει έρθει έτοιμος, αλλά το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς.

Αν ο Αλμέιδα προχωρήσει στις αλλαγές που έδειξε να δουλεύει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τότε στο τέρμα θα είναι ο Στάνκοβιτς, τριάδα στην άμυνα οι Μουκουντί, Τζαβέλλας και Βίντα από αριστερά προς τα δεξιά, ο Τσούμπερ στην αριστερή πλευρά, ο Γκατσίνοβιτς στη δεξιά, οι Σιμάνσκι, Γιόνσον και Πινέδα οι τρεις του άξονα και ο Λιβάι Γκαρσία με τον Αραούχο το επιθετικό δίδυμο.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα