Το Gazzetta στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα: Οι δοκιμές με Μουκουντί αριστερά στους τρεις στόπερ (vid)

Το Gazzetta στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα: Οι δοκιμές με Μουκουντί αριστερά στους τρεις στόπερ (vid)

Δημήτρης Βέργος
Το Gazzetta στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα: Οι δοκιμές με Μουκουντί αριστερά στους τρεις στόπερ (vid)

bet365

Το Gazzetta βρέθηκε στην ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η δουλειά του Αλμέιδα και οι δοκιμές με Μουκουντί αριστερά στην τριάδα των στόπερ στο δίτερμα, αλλά και με Τσούμπερ κεντρικά σε άσκηση.

Στην ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε το Gazzetta, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του να δουλεύουν για δύο ώρες με τους κιτρινόμαυρους κάτω από τον... καυτό ήλιο στα Σπάτα στην προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη.

Μετά την προθέρμανση στα πρώτα 20 λεπτά οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν ασκήσεις μεταβιβάσεων και ένας εναντίον ενός με τους Αλμέιδα, Βέγα και Ζαρίφ να επιβλέπουν, την ώρα που ο Ρόα δούλευε με τους Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Στη συνέχεια ο Αλμέιδα με τους συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε ομάδες και εστίασε στα τελειώματα των φάσεων.

Οι ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων με Τσούμπερ στον άξονα

Η μία πεντάδα αποτελούνταν από τους Γκατσίνοβιτς, Μοχαμαντί, Τσούμπερ, Αραούχο και Αλμπάνη με τους δύο πρώτους στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, τον Ελβετό κεντρικά και τους δύο τελευταίους στην κορυφή. Ξεκίνησαν με παράλληλες και κάθετες και στη συνέχεια με σέντρες και τελείωμα των φάσεων με τερματοφύλακα τον Στάνκοβιτς.

Ακριβώς το ίδιο έκανε στη συνέχεια μια διαφορετική εξάδα που αποτελούνταν από τους Άμραμπατ και Ελίασον δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, τους Γιόνσον και Πινέδα στον άξονα και τους Μάνταλο και Λιβάι Γκαρσία μπροστά με τέρμα τον Αθανασιάδη. Οι υπόλοιποι παίκτες την ίδια στιγμή έκαναν και αυτοί τελειώματα φάσεων στο άλλο τέρμα με έμφαση στο ένας εναντίον ενός.

Δίτερμα με Μουκουντί ως αριστερό στόπερ στην αμυντική τριάδα

Στο τελευταίο τέταρτο του δίωρου προγράμματος ακολούθησε δίτερμα με δέκα εναντίον δέκα. Εκεί ο Αλμέιδα τοποθέτησε τον Μουκουντί ως αριστερό στόπερ σε τριάδα στην άμυνα. Συγκεκριμένα στο τέρμα ήταν ο Στάνκοβιτς, ο Βίντα δεξιά, ο Μουκουντί αριστερά και ο Τζαβέλλας στο κέντρο της άμυνας, οι Πινέδα και Σιμάνσκι στον άξονα, οι Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς αριστερά και δεξιά στα άκρα αντίστοιχα και ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία κορυφή.

Στην άλλη ομάδα των δέκα ήταν στο τέρμα ο Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μήτογλου και Ρότα αριστερά προς δεξιά στην τριάδα των στόπερ, οι Μάνταλος και Γιόνσον στον άξονα, ο Μοχαμαντί αριστερά και ο Ελίασον δεξιά στα άκρα και ο Άμραμπατ με τον Αλμπάνη μπροστά. Είναι πιθανό λοιπόν η πρώτη ομάδα των δέκα μαζί με την προσθήκη του Γιόνσον να αποτελέσουν την ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Έμειναν εκτός Φράνσον, Γαλανόπουλος και Μαχαίρας

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ο Φράνσον που έκανε ατομικό λόγω ενός χτυπήματος στον αχίλλειο (αύριο αναμένεται να μπει), ο Γαλανόπουλος λόγω του ότι θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ Β' για το σημερινό απογευματινό φιλικό και ο Μαχαίρας που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Στο τέλος ο Ματίας Αλμέιδα είχε μια σύντομη γνωριμία με τους ρεπόρτερ, όπου εξέφρασε την επιθυμία για διεξαγωγή ανοικτών προπονήσεων μία φορά τη βδομάδα καθώς και συνέντευξης Τύπου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα