Άρης: Σε ανταλλαγή συμβολαίων με τον Χούλιο Βελάθκεθ

Άρης: Σε ανταλλαγή συμβολαίων με τον Χούλιο Βελάθκεθ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Σε ανταλλαγή συμβολαίων με τον Χούλιο Βελάθκεθ

bet365

Άρης και Χούλιο Βελάθκεθ βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επικύρωσης της προφορικής συμφωνίας τους καθώς είναι σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων κι εκτός απροόπτου αύριο (2/9) θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το Gazzetta έγραψε ότι Άρης και Χούλιο Βελάθκεθ έστρωσαν το… τραπέζι της συμφωνίας καθώς έχουν συμφωνήσει στα βασικά σημεία μιας μελλοντικής συνεργασίας μέχρι και σε λεπτομέρειες που αφορούν την καθημερινότητας αυτής. Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει πλέον ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον 41χρονο Ισπανό προπονητή κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο (2/9) θα ανακοινωθεί η συμφωνία μαζί του, όπως και η ημέρα άφιξής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χούλιο Βελάθκεθ θα αντικαταστήσει τον Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία – οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε καταγγελία της σύμβασης στην ΕΠΟ θεωρώντας unfair την κίνηση του Αργεντίνου να διεκδικήσει χρήματα που δεν δούλεψε – και σκοπεύει να έρθει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τρεις συνεργάτες του. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών έχει συμφωνηθεί η παραμονή των τωρινών μελών του τεχνικού επιτελείου και μένει να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα