Αετός Σκύδρας: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μας έχει δώσει ούτε ευρώ για τον Κουλούρη»

Αετός Σκύδρας: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μας έχει δώσει ούτε ευρώ για τον Κουλούρη»

Newsroom
Αετός Σκύδρας: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μας έχει δώσει ούτε ευρώ για τον Κουλούρη»

bet365

Τα τροφεία για τον Ευθύμη Κουλούρη, ζητάει μέσω ανακοίνωσής του από τον ΠΑΟΚ, ο Αετός Σκύδρας.

Ο Ευθύμης Κουλούρης απολαμβάνει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα, στην Αυστρία με τη ΛΑΣΚ Λίντσερ.

Ο 26χρονος φορ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αετό Σκύδρας, πριν πάει στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα να βγάζει ανακοίνωση σχετικά με τα τροφεία που δεν έχει πάρει από τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την παρούσα αναφερόμαστε στο παρακάτω ζήτημα ενώ αυτή εκδίδεται με σκοπό την ενημέρωση όλου του φίλαθλου κοινού:

Το σωματείο μας είναι αθλητικό σωματείο με έδρα τη Σκύδρα Πέλλας. Το έτος 2009 ο ανήλικος τότε ποδοσφαιριστής (ηλικίας 13 ετών ) Ευθύμιος Κουλούρης πήρε μεταγραφή από το σωματείο μας στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Σχετικά με την μεταγραφή αυτή συμφωνήθηκε μεταξύ άλλων ότι σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής καταστεί επαγγελματίας στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και μετεγγραφεί από αυτή σε άλλη ομάδα, το σωματείο μας θα λάβει ποσοστό επί του τιμήματος της μεταγραφής, ανάλογο με το χρηματικό ποσό αυτής.

Ακολούθως, ο ποδοσφαιριστής αυτός έγινε επαγγελματίας στην ως άνω Π.Α.Ε. την 10/07/2013 και στην συνέχεια, την 05/07/2019 πήρε μεταγραφή στην ποδοσφαιρική ομάδα της Τουλούζ (Toulouse FC),που ανήκει στην Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Federation Francaise de Football), η οποία αγωνιζόταν τότε στην πρώτη ( 1η ) Εθνική κατηγορία της Γαλλίας. Αυτή τον απέκτησε για τέσσερα ( 4 ) έτη, αντί ποσού περίπου τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (3.500.000,00) ευρώ. Από το ποσό αυτό η ομάδα μας με βάση την ανωτέρω συμφωνία δικαιούται να λάβει ποσό 157.500 ευρώ.

Παρόλα ταύτα, η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. μέχρι σήμερα και παρά την παρέλευση τριών ( 3 ) ετών από την μεταγραφή από το ποσό που έλαβε για αυτή δεν μας έχει καταβάλει ούτε ένα ( 1 ) ευρώ από το ποσό που μας οφείλει. Ακολουθεί μία λίαν επιεικώς απαράδεκτη και αντισυμβατική συμπεριφορά και χρησιμοποιεί διάφορες «νομικίστικες» μεθόδους, πέρα από κάθε δίκαιο και ηθική, για να γλιτώσει την καταβολή του ποσού το οποίο πραγματικά και με βάση την συμφωνία μας οφείλει στην ομάδα μας. Η ουσία είναι ότι η «πλούσια» κατά τα άλλα Π.Α.Ε. αρνείται «πεισματικά» να καταβάλει ένα τόσο ευτελές ποσό (σε σχέση με την δυναμική της και το ποσό που έλαβε από την μεταγραφή ο Π.Α.Ο.Κ) στο φτωχό ερασιτεχνικό σωματείο μας, το οποίο εκπαίδευσε και κατάρτισε τον ανωτέρω ποδοσφαιριστή, από την μεταγραφή του οποίου κέρδισε/καρπώθηκε τόσα χρήματα. Η συμπεριφορά της απέναντι μας κρίνεται ανεπίτρεπτη και μη προσήκουσα και απάδει με την συμπεριφορά μίας πραγματικά μεγάλης ομάδας, όπως θέλει να λέγεται η Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, η οποία προσπαθεί μόνο με φθηνές δικαιολογίες και ανυπόστατους ισχυρισμούς να μην καταβάλει το ποσό το οποίο πρέπει να μας πληρώσει.

Και εύλογα γεννάται το ερώτημα εάν είχαμε δώσει τον ποδοσφαιριστή αυτό είτε σε μια σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα, είτε σε μία πραγματικά μεγάλη ελληνική ομάδα, θα έδειχνε αυτή τη συμπεριφορά που έδειξε ο ΠΑΟΚ;

Φυσικά όχι και αυτό το αποδεικνύουν τα γεγονότα και τα πραγματικά περιστατικά όπου οι πραγματικά μεγάλες και σοβαρές ομάδες πριν καν ολοκληρωθεί μία μεταγραφή ενδιαφέρονται και βρίσκουν τις προηγούμενες ομάδες και πληρώνουν ανάλογα ή την αποζημίωση εκγύμνασης ή την αποζημίωση αλληλεγγύης.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ, που χειρίστηκαν την όλη υπόθεση, οι οποίοι δεν είναι δυστυχώς μεγάλοι, όπως είναι η ομάδα τους, έχουνε «πνίξει» το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχουν ενημερώσει τον ιδιοκτήτη και Πρόεδρο κύριο Ιβάν Σαββίδη σχετικά με το όλο θέμα και την οικονομική υποχρέωση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. προς το σωματείο μας. Είμαστε σίγουροι ότι εάν αυτός λάμβανε γνώση του όλου θέματος θα έσπευδε αμέσως να πληρώσει, όχι μόνο για λόγους νομικούς, δηλαδή επειδή είναι υποχρέωση της ομάδας του, αλλά και για λόγους ηθικούς, γιατί η ομάδα μας δικαιούται να εισπράξει τα χρήματα αυτά και άλλωστε είναι ομάδα της Μακεδονίας και η Σκύδρα είναι περιοχή, η οποία έχει πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ καθώς και γνωστό σύνδεσμο φίλων του ΠΑ.Ο.Κ.. Γι’ αυτό το λόγο θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε με κάθε τρόπο το κύριο Σαββίδη και είμαστε βέβαιοι ότι θα κλείσει το όλο θέμα, άλλωστε αυτός είναι ένας από τους λόγους που εκδίδουμε την παρούσα ανακοίνωση.

Καταλήγοντας επισημαίνουμε ότι η εν γένει συμπεριφορά της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. απέναντι στο σωματείο μας δε συνάδει με το αθλητικό πνεύμα και γενικότερα με το πνεύμα αθλητικής συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Αποδεικνύει ότι δυστυχώς σήμερα ναι μεν μπορούμε να λέμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν την διοικούν μεγάλοι παράγοντες, αλλά «στενοκέφαλοι» και «μικρόμυαλοι», οι οποίοι θέλοντας να γλιτώσουν μερικά ευρώ, δίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου σχετικά με τον Π.Α.Ο.Κ. την εικόνα μίας ομάδας που αφενός δεν τηρεί τις συμφωνίες της και αφετέρου προσπαθεί να γλυτώσει την πληρωμή ενός τόσου ευτελούς ποσού και όλα αυτά σε βάρος της μεγάλης ιστορίας, του κύρους και της αξιοπρέπειας της ομάδας.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα