Άρης: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Λούις Πάλμα

Άρης: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Λούις Πάλμα

Newsroom
Άρης: Την τελευταία στιγμή η απόφαση για Λούις Πάλμα

bet365

Ο Λούις Πάλμα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας μεγαλώνοντας την αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι (4/9) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο νεαρός επιθετικός από την Ονδούρα αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο πρόσφατο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβάλλεται ανά 48 ώρες. Σήμερα (31/8) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η λογική λέει ότι εικόνα για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι θα σχηματιστεί στη διάρκεια της αυριανής (1/9) ημέρας. Αν δηλαδή θα είναι σε θέση να μπει στο πρόγραμμα.

Προφανώς και θα πρόκειται για σημαντική απουσία – σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί – η οποία θα προστεθεί σ’ αυτή του Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας ενδέχεται να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και η απουσία του είναι ευδιάκριτη, ειδικά από τη στιγμή που ο Σαλέμ Εμπακατά δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Στο μεταξύ, μοιάζει δεδομένο πλέον ότι την ομάδα θα κατευθύνει ο Τόλης Τερζής ο οποίος προσπάθησε σήμερα να καλλιεργήσει συνθήκες ντέρμπι μέσα από την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές και της εστίασής του στο παιχνίδι καθώς ζήτησε απ’ όλους να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι. Ο υπηρεσιακός τεχνικός έχει σκοπό να μπει σε κατ’ ιδίαν επαφές με τους παίκτες, προφανώς για να τους εξηγήσει τι ακριβώς ζητά να κάνουν στο γήπεδο αλλά και για να τους βάλει στο κλίμα του παιχνιδιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα