Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου

bet365

Η μεγάλη επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Επίσημα μέλος της οικογένειας των Πειραιωτών έγινε και πάλι ο 24χρονος Έλληνας στόπερ, αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε έρθει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/08), αφότου είχε ήδη επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.

Το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους» θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, πέντε χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο 24χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 9/8/1998) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Serie A για λογαριασμό της Ελλάς Βερόνα, έχει παίξει στη Bundesliga με τη Λεβερκούζεν, στη Ligue 1 με τη Σεντ Ετιέν, ενώ πέρασε από την Αγγλία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα