Πέδρο Κόντε: Τρομερά άτυχος, αλλά και μαχητής (vids)

Φώτης Καρακούσης
Πέδρο Κόντε: Τρομερά άτυχος, αλλά και μαχητής (vids)

bet365

Η ατυχία δεν λέει να σταματήσει για τον Πέδρο Κόντε, με τον Ισπανό επιθετικό να τραυματίζεται σοβαρά για 2η φορά μέσα σε 2 χρόνια. Το Gazzetta θυμίζει τις άτυχες στιγμές του έμπειρου επιθετικού.

Ο Πέδρο Κόντε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καταφέρει να αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην χώρα μας και όλοι να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία. Μια αξία που είχε φανεί και με το παραπάνω στο πρώτο του πέρασμα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και οι εμφανίσεις του του άνοιξαν την πόρτα για μια καλή οικονομικά μεταγραφή, πηγαίνοντας στην Μπανίγιας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κόντε

Στην επιστροφή του στην Ελλάδα η τύχη του γύρισε για τα καλά την πλάτη

Πέρσι ο ΠΑΣ θέλησε να επενδύσει και πάλι στον Κόντε θέλοντας να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή με έναν παίκτη που ξέρει να βάζει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο ίδιος ήθελε να γυρίσει στα Γιάννενα, σε μια πόλη στην οποία ο κόσμος τον αγάπησε και με το παραπάνω, αλλά δυστυχώς αυτή η επιστροφή δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν και οι δύο πλευρές.

Και δεν εξελίχθηκε γιατί η τύχη γύρισε για τα καλά την πλάτη στον Κόντε. Ο Ισπανός μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έχει υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστού σε διαφορετικό πόδι, ένας τραυματισμός που θεωρείται και είναι βέβαια, από τους πιο σοβαρούς για έναν αθλητή. Ο ίδιος πάντως είναι μαχητής και θα παλέψει για να μπορέσει να είναι και πάλι πίσω, έτοιμος να προσφέρει και να κάνει αυτό που ξέρει όσο λίγοι, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Κόντρα στον Παναθηναϊκός η πρώτη ρήξη χιαστού

Πάμε να δούμε το χρονικό των σοβαρών τραυματισμών του Πέδρο Κόντε, ενός παίκτη που πριν έρθει στην χώρα μας δεν είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς για τον ίδιο του έπεσαν όλα μαζεμένα.

Ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός ήταν στο περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες». Συγκεκριμένα στο 39' του παιχνιδιού αυτού και σε μια σέντρα από δεξιά του Περέα ο Κόντε προσπάθησε να κάνει το απευθείας σουτ με το δεξί του πόδι στην προσγείωση να παθαίνει τον σοβαρό αυτό τραυματισμό.

Η χρονιά που έχασε και οι θλάσεις στην προσπάθειά του να γυρίσει

Ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, άφησε εκτός τον Κόντε για όλη την χρονιά, καθώς και στα playoffs που ήταν έτοιμος, προτιμήθηκε να μην μπει προκειμένου να μην υπάρξει νέο πρόβλημα, από την στιγμή άλλωστε που και ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη.

Τον Απρίλιο μάλιστα στην προσπάθειά του να επιστρέψει πιο γρήγορα, υπέστη θλάση που τον άφησε εκτός για 2-3 βδομάδες. Το καλοκαίρι ο Κόντε ξεκίνησε την προετοιμασία με στόχο να επιστρέψει πιο δυνατός και να βοηθήσει τον ΠΑΣ που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και πάλι η ατυχία του χτύπησε την πόρτα.

Στην Πολωνία όπου και πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Ηπειρωτών, ο Ισπανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και έτσι δεν έπαιξε στα φιλικά. Εκτός από τα φιλικά στην Ισπανία δεν έπαιξε και σε κάποια στην χώρα μας, αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό και μάλιστα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο επέστρεψε και στα γκολ.

Κόντε

Βασικός στα δύο πρώτα ματς και πάλι χιαστοί

Παρά την μικροπροβλήματα και τις μικροενοχλήσεις, ο Πέδρο Κόντε ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα παίζοντας βασικός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (αγωνίστηκε για 78 λεπτά όταν και βγήκε ως αλλαγή), ωστόσο την 2η αγωνιστική στάθηκε και πάλι εξαιρετικά άτυχος. Συγκεκριμένα στο 69' του αγώνα με την Λαμία ο Πέδρο Κόντε τραυματίστηκε και πάλι και από τις πρώτες του αντιδράσεις έδειχνε πως ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Δυστυχώς οι προβλέψεις επαληθεύθηκαν με την μαγνητική να δείχνει ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι.

Έτσι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει σίγουρα εκτός για 6 μήνες, με την ατυχία να του χτυπά και πάλι την πόρτα. Ο ίδιος είναι μαχητής και θα παλέψει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την κακοδαιμονία που πραγματικά δεν τον αφήνει τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα