ΠΑΣ Γιάννινα: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ρήξη χιαστού ο Κόντε

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ρήξη χιαστού ο Κόντε

bet365

Δυστυχώς οι φόβοι για τον Πέδρο Κόντε επιβεβαιώθηκαν, με την μαγνητική να δείχνει ρήξη χιαστού και έσω πλαγίου. Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει το χειρουργείο.

Δεν έχει τέλος η ατυχία του Πέδρο Κόντε με τα νέα για τον τραυματισμό του Ισπανού επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι πολύ άσχημα. Συγκεκριμένα η μαγνητική εξέταση που έκανε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Λαμία, έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού και έσω πλαγίου. Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει και το χειρουργείο του άτυχου παίκτη που μέσα σε δύο χρόνια τραυματίζεται ισάριθμες φορές με ρήξη χιαστού.

Την Δευτέρα το χειρουργείο, σίγουρη η μεταγραφή επιθετικού

Όσον αφορά το χειρουργείο, αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Όσον αφορά τον χρόνο που θα μείνει εκτός θα είναι έξι μήνες και φυσικά όλοι εύχονται ο Ισπανός να γυρίσει το ίδιο δυνατός. Από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα