Επίσημη η επιστροφή του Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Επίσημη η επιστροφή του Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επιστροφή του Πέδρο Κόντε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Η μεγάλη επιστροφή του Πέδρο Κόντε στα Γιάννινα είναι πλέον και επίσημη.

Από το Gazzetta είχατε διαβάσει ότι το πρωί της Δευτέρας (9/8) ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός «πάτησε» Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κόντε, ο οποίος τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γυρίζει στην πόλη των Ιωαννίνων.

«O ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί το βράδυ στην πόλη μας και αύριο το πρωί θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας», υπογραμμίζει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Ισπανός φορ μπορεί να είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από ομάδες όπως η Κλουζ και η Νέφτσι Μπακού, ωστόσο αυτό που ήθελε ήταν να επιλέξει μια ομάδα και ένα μέρος που θα αισθανόταν καλά ο ίδιος και η γυναίκα του και τα Γιάννινα, όπου τον λατρεύουν, ήταν ο κατάλληλος προορισμός.

Ο Κόντε είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2018 για την Μπανίγιας των ΗΑΕ, όπου στην πρώτη του σεζόν σκόραρε 18 γκολ σε 25 εμφανίσεις. Την επόμενη χρονιά σε Μπανίγιας και Σαμπάμπ Αλ Αχλί, στην οποία πήρε μεταγραφή, πραγματοποίησε συνολικά 23 συμμετοχές με εννιά τέρματα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλ Ντάφρα των ΗΑΕ έχοντας 13 συμμετοχές, πέντε γκολ και μια ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα