Κουρμπέλης: «Ο Παναθηναϊκός είναι φέτος πιο έτοιμος»

Κουρμπέλης: «Ο Παναθηναϊκός είναι φέτος πιο έτοιμος»

Newsroom
 Κουρμπέλης: «Ο Παναθηναϊκός είναι φέτος πιο έτοιμος»

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, όπου ξεκίνησε με το 2χ2.

Με το 2χ2 ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τη σεζόν, αφού μετά το 1-0 επί του Ιωνικού ακολούθησε το χθεσινό (28/8) 2-0 της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την εκκίνηση των «πράσινων».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-τη νίκη επί του ΟΦΗ:
«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Ομως, μπορώ να πω ότι έγινε πιο εύκολο από ό,τι περιμέναμε λόγω της δικής μας απόδοσης. Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε την κυριαρχία, βάλαμε δυο γκολ πριν από το ημίχρονο, διατηρήσαμε το προβάδισμα που είχαμε και φτάσαμε στη νίκη».

-τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με πέρυσι: «Νομίζω ότι είναι μια ομάδα πιο πιο έτοιμη σε σχέση με τις αρχές της περασμένης περιόδου που ψάχναμε να βρούμε την ταυτότητά μας. Φέτος αρχίσαμε από άλλα στάνταρ και το δείχνουμε ήδη στο γήπεδο. Φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια».

-τους στόχους του Παναθηναϊκού και αν η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα: «Στόχος μας είναι το κάτι παραπάνω, δε θα το κρύψουμε, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Στόχος πάντα είναι η νίκη. Έτσι θα πορευτούμε και θα δούμε τι θα φέρει η συνέχεια».

-την αντικατάστασή του στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά για να μην γίνει σοβαρό αποφασίσαμε να βγω από το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα