Άρης: Το τρίτο ντέρμπι του Τόλη Τερζή

Άρης: Το τρίτο ντέρμπι του Τόλη Τερζή

Newsroom
Άρης: Το τρίτο ντέρμπι του Τόλη Τερζή

bet365

Για τρίτη φορά σε ισάριθμα σεζόν ο Άρης θα πάει στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ έχοντας τον Τόλη Τερζή στον πάγκο.

Λίγο πολύ αυτή η εκτίμηση κυριάρχησε μετά την απόφαση απομάκρυνσης του Χερμάν Μπούργος από την τεχνική ηγεσία καθώς είναι η συνταγή που ακολούθησε ο Άρης και στις προηγούμενες περιπτώσεις που υπήρξε αλλαγή προπονητή.

Για παράδειγμα, το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησε δια ζώσης ο Αργεντίνος τεχνικός ήταν το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, από τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης», του περασμένου Φλεβάρη όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0). Ήταν το δεύτερο ντέρμπι με τον Τόλη Τερζή στην τεχνική καθοδήγηση καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία στην Τούμπα (2-2) της σεζόν 2019-20 όπου ο Βεροιώτης τεχνικός είχε αντικαταστήσει προσωρινά τον Σάββα Παντελίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα