Κόλμαν: «Δεν είχαμε καλό διαιτητή σήμερα, τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου»

Newsroom
Κόλμαν: «Δεν είχαμε καλό διαιτητή σήμερα, τα έδωσαν όλα οι παίκτες μου»

bet365

Στην αντίδραση του Ατρομήτου και στην εμφάνιση των παικτών του, αναφέρθηκε ο Κρις Κόλμαν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί να είδε τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 90' και να είναι έτοιμη να κλέψει την ισοπαλία, όμως ο ΠΑΟΚ, εν τέλει ήταν ο νικητής, χάρη στο γκολ του Νάρεϊ, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε στο «θρίλερ» της Τούμπας. Στον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του αλλά και το πως έζησε το παιχνίδι.

Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Στα πρώτα 20' δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε, ανεβήκαμε πολύ, δείξαμε τα στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε στο γήπεδο, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, σήμερα δεν είχαμε έναν καλό διαιτητή.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, καταφέραμε να ισοφαρίσαμε, δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να πάρει ανάσα και να νιώσει άνετα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα