Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Θέλω το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ»

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Θέλω το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Θέλω το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν... ξεκάθαρος σε ότι αφορά του φετινούς στόχους που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ.

Τον Ατρόμητο θα υποδεχθεί απόψε (28/8) ο ΠΑΟΚ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν μέσω της NOVA... ξεκάθαρος για το «θέλω» του στη σεζόν με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αρχικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη δράση, όπου και σχολίασε ότι «ανυπομονώ για το παιχνίδικαι φυσικά να κερδίσουμε». Για τους στόχους των Θεσσαλονικιών τόνισε πως «θέλουμε το νταμπλ, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας και είμαι σίγουρος πως το αξίζουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε, θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα με το βήμα για το κερδίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς νεαρούς είπε πως «είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες. Εχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό θα το δείξουμε και αύριο (σ.σ. απόψε ) στον αγωνιστικό χώρο». Ο 26χρονος μίλησε και για τον αντίπαλο του club. «Είναι δύσκολος και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ΠΑΟΚ όμως και θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν περιμένει γεμάτη την Τούμπα. «Φυσικά το περιμένω, όμως είναι καλοκαίρι, πολλοί είναι ακόμα διακοπές, αλλά ξέρω πως αυτοί που θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και είμαι σίγουρος πως θα μας υποστηρίξουν και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα