Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο Gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας στο Gazzetta!

bet365

Ο «εφιάλτης» της ΑΕΚ στην Ριζούπολη, η απόκτηση του Ελίασον και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Τάβσαν και Μπιέλ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει την ενίσχυσή του με τα ονόματα των Τάβσαν και Μπιέλ να κυριαρχούν αυτή τη στιγή. Η ΑΕΚ έκλεισε Ελίασον, αλλά υπέστη ήττα σοκ από τον Βόλο. Το 2/2 ψάχνουν Άρης και ΠΑΟΚ. Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: «Εφιάλτης» και μέγα σοκ για ΑΕΚ, Πρόταση Ολυμπιακού για Τάβσαν

Η SportDay κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που το μεγαλύτερο μέρος του είναι αφιερωμένο στην σοκαριαστική εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο και το υπόλοιπο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Η Live Sport κάνει λόγο για «ΜΕΓΑ ΣΟΚ» για την ΑΕΚ και την ήττα που υπέστη από τον Βόλο στο πρώτο της εντός έδρας ματς στη φετινή σεζόν ενώ αναφέρεται και στην μεταγραφή του Ελίασον.

Το Φως των Σπόρ αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αλλά σε δύο σημαντικές ελληνικές επιτυχίες, τη νίκη της Εθνικής των γυναικών στο βόλεϊ για τα προκριματικά, αλλά την κατάκτηση του αργυρίου μεταλλίου από την Εθνική Κορασίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής αναφέρεται στους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων» και τη συνέχεια του σχεδιασμού του (Τάβσαν, Μπιέλ, Βαγιέχο κλπ.).

Αθλητικές εφημερίδες: Μάθημα για το μέλλον για τον Άρη, «καθρέφτης» οι πρώτες αγωνιστικές για ΠΑΟΚ

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στην «σφαλιάρα» που έφαγε η ΑΕΚ από τον Βόλο, καθώς και στην ανάγκη απόκτησης ενος φορ περιοχής.

Η Metrosport χωρίζει το πρωτοσέλιδό της στα δύο σχολιάζοντας τους αγώνες του Άρη και του ΠΑΟΚ με τους Παναιτωλικό και Ατρόμητο και την θέληση των δύο ομάδων για το 2/2.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα