Super League: «Μάχες» σε Κρήτη, Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη

Newsroom
Super League: «Μάχες» σε Κρήτη, Αγρίνιο και Θεσσαλονίκη

bet365

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Super League. Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός τον Άρη και στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο.

Με την 3η ημέρα συνεχίζεται η 2η αγωνιστική στην Super League. Μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα του Ιωνικού με τον Λεβαδειακό την Παρασκευή, το 1-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου και την τεράστια νίκη του Βόλου με 1-0 επί της ΑΕΚ, το βράδυ του Σαββάτου, σήμερα Κυριακή έχουμε ακόμα τρεις αναμετρήσεις. Ο λόγος για το Παναιτωλικός – Άρης, το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών.

Θέλουν βαθμό ή βαθμούς οι Αγρινιώτες, για το δύο στα δύο οι Θεσσαλονικείς

Ξεκινάμε με το ματς που θα αρχίσει πρώτα και αναφερόμαστε φυσικά στο Παναιτωλικός – Άρης. Οι Αγρινιώτες μετά τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα όπου ηττήθηκαν με 1-0, αντιμετωπίζουν και την δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή την φορά στην έδρα τους και θέλουν να πάρουν είτε βαθμούς, είτε και βαθμό από το ματς αυτό.

Στα αγωνιστικά χωρίς κάποια νέα απουσία θα υποδεχθούν τους «κίτρινους» τα «καναρίνια», καθώς ο Μάρτενσον παραμένει νοκ άουτ και δεν υπολογίζεται.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο «νέος» Κολοβός και η αποστολή των «κυανοκίτρινων» αποτελείται από τους Ανέστη, Αποστολάκη, Χουχούμη, Μλάντεν, Καρέλη, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδη, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Φλόρες, Ξενιτίδη, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Τσιγγάρα και Λιάβα.

Ο Άρης από την άλλη μετά το άνετο 3-0 της πρεμιέρας επί του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πηγαίνει στο Αγρίνιο θέλοντας να πάρει κάτι από το ματς αυτό και γιατί όχι να κάνει και το δύο στα δύο.

Στα αγωνιστικά χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για το ματς στο Αγρίνιο. Μάλιστα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο «νέος» Ν' Κουλού , ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Οντουμπάτζο και οι Χαΐροβιτς, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Καρακασίδης, Παναγίδης.

Ο Χερμάν Μπούργος πήρε μαζί τους Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Χατζηιωάννου.

Μεγάλο ντέρμπι στην Κρήτη

Συνεχίζουμε με τον αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί που στην πρεμιέρα έχασαν με 3-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θέλουν μέσα στην έδρα τους να κάνουν σεφτέ στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά των Κρητικών, χωρίς τους Καμάου, Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι που δεν έπαιξαν και στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο θα υποδεχθεί ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πρώτοι είχαν ελπίδες να προλάβουν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Στίβενς, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Λάρσον, Τοράρισον, Μπαλογιάννης, Γιόχου, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Στάικος, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο.

Στον Παναθηναϊκό εν μέσω μεταγραφικών κινήσεων που συνεχίζονται και στις αποκτήσεις, αλλά και στις πωλήσεις παικτών, θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο συνεχίζοντας με νίκες στο πρωτάθλημα. Η έξοδος στο Ηράκλειο θα είναι δύσκολη με τον κόσμο να αποθεώνει στο αεροδρόμιο της πόλης τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στα αγωνιστικά χωρίς τους γνωστούς απόντες (Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Μπερνάρντ), αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο που ταξίδεψε για την Πορτογαλία θα κατέβει στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός.Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Για το δύο στα δύο «ασπρόμαυροι» και «κυανόλευκοι»

Η ημέρα κλείνει με ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα. Στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει το δύο στα δύο, όπως φυσικά και ο αντίπαλός του.

Στα αγωνιστικά για τους Θεσσαλονικείς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον στη διάθεσή του τόσο τον Αντρέ Βιεϊρίνια, όσο και τον Άντρια Ζίβκοβιτς, οι οποίοι έλειψαν από την πρεμιέρα, λόγω τιμωρίας, αμφότεροι αναμένεται μάλιστα να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Λύρατζης που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά και ο Ράφα Σοάρες μαζί με τους Κούτσια, Τσιγγάρα, Ρικάρντο, που χτες και αύριο θα παίξουν σε δύο φιλικά με τον ΠΑΟΚ Β’ .

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάραϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά τους Περιστεριώτεςμ, χωρίς ουσιαστικά απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό (28/8) ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασίου στο... παρά ένα έμεινε εκτός λόγω ασθένειας και η αποστολή του Κόουλμαν είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Οικονομίδης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

19:00 Παναιτωλικός – Άρης (Cosmote TV 2)

21:00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (Cosmote TV 1)

21:45 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Αθηνών (Novasports Prime)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα