AEK: Λύση συνεργασίας με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ

AEK: Λύση συνεργασίας με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ

Δημήτρης Βέργος
AEK: Λύση συνεργασίας με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ. Φέρεται να βρήκε ομάδα στη Ρωσία για να συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος χαφ.

Πρόωρα λύθηκε η συνεργασία του Νταμιάν Λε Ταλέκ με την ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιό του ενέπνεε κανονικά το 2023. Ο 32χρονος Γάλλος χαφ δεν υπολογίζονταν και η ομάδα γλιτώνει το μεγάλο συμβόλαιό του της τάξεως των 650 με 700 χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο πλευρές χωρίζουν τους δρόμους τους, με τον 32χρονο μέσο να μετρά με τη φανέλα της Ενωσης 30 ματς και 1 γκολ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λε Ταλέκ έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία (είναι κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου και η σύζυγός του ζει εκεί) και συγκεκριμένα την Τορπέντο Μόσχας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στην ομάδα και τη συνεργασία μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Νταμιάν, καλή συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα