Φαντιγκά: Κοντά στο deal με Ιωνικό

Φαντιγκά: Κοντά στο deal με Ιωνικό

bet365

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά αναμένεται να μετακομίσει κι αυτός από το Ρέντη στη Νίκαια για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με το deal να είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Το όνομα του Φαντιγκά για τον Ιωνικό έχει «παίξει» εδώ και καιρό και μόνο άγνωστο δεν είναι ότι η ομάδα της Νίκαιας ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληρoφορίες του Gazzetta το εν λόγω φλερτ αναμένεται να έχει θετική κατάληξη κι ο 21χρονος Γάλλος - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - θα φορέσει τη φανέλα με το αστέρι.

Στον Ιωνικό θα βρει τον Λοβέρα (επίσης ενημερωθήκατε από το Gazzetta για το οριστικό deal), ενώ ο Δημήτρης Σπανός θα έχει μια επιπλέον λύση που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο στα φτερά όσο και στον άξονα.

Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια για τη μεταγραφή ενός 6αριού, μιας και είναι ανάγκη η απόκτηση ενός κόφτη.

Η καριέρα του Φαντιγκά σε αριθμούς:

Παρί Σεν Ζερμέν: 6 ματς
Παρί Σεν Ζερμέν Κ19: 9 ματς, 1 ασίστ
Ολυμπιακός: 7 ματς, 1 γκολ
Ολυμπιακός Β: 2 ματς
Μπρεστ: 6 ματς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα