Τουμαζάτος: «Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ»

Τουμαζάτος: «Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ»

Newsroom
Τουμαζάτος: «Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ»

bet365

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, βρέθηκε στη σημερινή (25/8) προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές επαναλαμβάνοντας τους υψηλούς στόχους.

Η προπόνηση των «κίτρινων» έγινε παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ο οποίος θέλησε να δώσει το στίγμα του για τη σεζόν που άρχισε και ουσιαστικά να τονίσει τις υψηλές προσδοκίες της διοίκησης. Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος στάθηκε στο ύψος της επένδυσης που έγινε με σκοπό «την υλοποίηση του οράματος του προέδρου και του κόσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με σκοπό την υλοποίηση του project», όπως είπε.

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αναφέρθηκε στους στόχους του Άρη επαναλαμβάνοντας ότι… «ο Άρης θα διεκδικήσει και τους δύο στόχους στην Ελλάδα. Στο Πρωτάθλημα το μίνιμουμ ειναι η 2η θέση. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά, με επαγγελματισμό και να δικαιώσετε τις προσδοκίες όλων», κατέληξε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα