Τουμαζάτος: «Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ»

Τουμαζάτος: «Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ»

Newsroom
Τουμαζάτος: «Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ»

bet365

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, βρέθηκε στη σημερινή (25/8) προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές επαναλαμβάνοντας τους υψηλούς στόχους.

Η προπόνηση των «κίτρινων» έγινε παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ο οποίος θέλησε να δώσει το στίγμα του για τη σεζόν που άρχισε και ουσιαστικά να τονίσει τις υψηλές προσδοκίες της διοίκησης. Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος στάθηκε στο ύψος της επένδυσης που έγινε με σκοπό «την υλοποίηση του οράματος του προέδρου και του κόσμου. Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με σκοπό την υλοποίηση του project», όπως είπε.

Ο Αγησίλαος Τουμαζάτος αναφέρθηκε στους στόχους του Άρη επαναλαμβάνοντας ότι… «ο Άρης θα διεκδικήσει και τους δύο στόχους στην Ελλάδα. Στο Πρωτάθλημα το μίνιμουμ ειναι η 2η θέση. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά, με επαγγελματισμό και να δικαιώσετε τις προσδοκίες όλων», κατέληξε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα