Ο ΠΑΣ παρουσίασε τις φανέλες του και μία έκλεψε την παράσταση

Newsroom
 Ο ΠΑΣ παρουσίασε τις φανέλες του και μία έκλεψε την παράσταση

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τα «αποκαλυπτήρια» στις τέσσερις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν και ξεχώρισε εκείνη με το ρολόι, το τζαμί στο κάστρο, τους «Ζωσιμάδες» και το πέτρινο γεφύρι.

Τις φανέλες του για τη νέα σεζόν παρουσίασε απόψε (24/8) ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε μία εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν και πολλοί παλαίμαχοι της ομάδας στους οποίους θα παραχωρείται πλέον η πρώτη γραμμή στα επίσημα του γηπέδου.

Η εμφάνιση που έκλεψε την παράσταση ήταν εκείνη που σχεδιάστηκε από τον κόσμο και ψηφίστηκε από τους απλούς φιλάθλους, όπου κατατέθηκαν 50 προτάσεις/σχέδια και πρώτο στις προτιμήσεις ήρθε ένα με ένα έντονο “‘άρωμα” Ιωαννίνων. Ο λόγος είναι πως μεταξύ άλλων υπάρχει το ρολόι της πλατείας, το τζαμί στο κάστρο, το Στάδιο των “Ζωσιμάδων”, αλλά κι ένα πέτρινο γεφύρι, χαρακτηριστικό της ομορφιάς των Ζαγοροχωρίων.
...

Εκ των άλλων τριών εκείνη που επιλέχθηκε στην πρεμιέρα του «Γ. Καραϊσκάκης» θυμίζει εκείνη της δεκαετίας του '70, μία άλλη είναι η κλασική άσπρη με την κάθετη μπλε ρίγα, ενώ ως ουδέτερη επιλέχθηκε μία ολόσωμη μαύρη.
...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα