Ολυμπιακός: Το σκεπτικό για την πιθανή επιστροφή του Φορτούνη (vid)

Ολυμπιακός: Το σκεπτικό για την πιθανή επιστροφή του Φορτούνη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το σκεπτικό για την πιθανή επιστροφή του Φορτούνη (vid)

bet365

Ο Φορτούνης αναμένεται να ξαναμπεί σε ρυθμούς προπονήσεων στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά τον Ιούνιο και το Gazzetta επιχειρεί να προσεγγίσει το πώς και το γιατί.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει μπει σε... τροχιά πλήρους come back στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης από τον Ιούνιο είχε τεθεί τελείως εκτός των πλάνων της ομάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της προετοιμασίας το είχε... πάρει πάνω του ως προς τη λήψη αυτής της τελικής απόφασης για τον έμπειρο χαφ.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία των Ερυθρόλευκων αρχικά δεν διαφοροποιήθηκε κάτι σε σχέση με τον 29χρονο παίκτη. Ωστόσο ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο δεν γινόταν να μείνει έτσι σαν... παρκαρισμένο και παροπλισμένο από τη στιγμή που δεν βρισκόταν η κατάλληλη φόρμουλα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Εκτός αυτού δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί προσφορές / κρούσεις ή προτάσεις εάν θέλετε που να καλύπτουν τα... θέλω τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου. Άρα ένας παίκτης με 266 παιχνίδια στον Ολυμπιακό και 79 γκολ και 77 ασίστ θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί ξανά και να αξιοποιηθεί ανάλογα.

Σε αυτή τη φάση ο «Φόρτου» είναι να επανέλθει στις προπονήσεις - από τη στιγμή δεν θα υπάρξει και κάποια πρόταση ή κάτι εξαιρετικό τις προσεχείς ημέρες - και από εκεί και πέρα να φανεί στη συνέχεια πώς θα αξιοποιηθεί αγωνιστικά και πότε από τον 39χρονο Ισπανό τεχνικό. Κατά άλλες πηγές η επάνοδος του Φορτούνη θα συνδυαστεί με διετή επέκταση του συμβολαίου του (κάτι που μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί). Να θυμίσουμε πως ήδη έχει επέλθει η ενεργοποίηση του Βρουσάι, που επίσης είχε τεθεί στο περιθώριο του ρόστερ και ήταν εκτός των βασικών πλάνων της ομάδας.

Για τον Κώστα Φορτούνη είναι σημαντικό ξανά να τονιστεί πως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν υπάρχει τοποθέτηση ή σχόλιο επί των σχετικών πληροφοριών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα