Φορτούνης: Ανοιχτή η επιστροφή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Φορτούνης: Ανοιχτή η επιστροφή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: Ανοιχτή η επιστροφή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης, δεν αποκλείεται να αποτελέσει και πάλι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού στην περίπτωση που δεν βρεθεί πρόταση γι' αυτόν τις επόμενες μέρες.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό (266 ματς, 62 γκολ, 54 ασίστ). Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί ξένο σώμα για τους πρωταθλητές το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι κρυφό, δε, ότι στο Λιμάνι περιμένουν προτάσεις που θα βοηθήσουν στο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών με κάποιον τρόπο.

Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν υπάρξει η προοπτική να πάρει μεταγραφή ο παίκτης, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε να ενσωματώνεται και πάλι στο ρόστερ και να αποτελεί μια ακόμα λύση στα χέρια του Κορμπεράν.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ πάντως, για το θέμα δεν λένε τίποτα σε αυτή τη φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα