Βόλος: Δεν συναινεί για αλλαγή έδρας στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Newsroom
Βόλος: Δεν συναινεί για αλλαγή έδρας στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

bet365

Στον Βόλο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στην αλλαγή έδρας του αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως αυτό δεν αφορά μόνο τις εμπλεκόμενες ομάδες, αλλά όλη τη δομή του πρωταθλήματος.

Το γήπεδο της Λιβαδειάς δεν θα είναι έτοιμο στις 3 Σεπτεμβρίου για το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό η αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο, με το ματς του δευτέρου γύρου να «μεταφέρεται» στην Βοιωτία.

Σε αυτή την αλλαγή έδρας, ωστόσο, είναι αντίθετος ο Βόλος καθώς το ενδεχόμενο αυτό προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου της Μαγνησίας.

Στον Βόλο υποστηρίζουν ότι αυτή η αλλαγή δεν αφορά μόνο τις εμπλεκόμενες ομάδες, αλλά όλη τη δομή του πρωταθλήματος και τονίζουν ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στην αλλαγή έδρα της αναμέτρησης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα