Marca: «Μπαίνει στο κόλπο για τον Βαγιέχο ο Ολυμπιακός»

Newsroom
 Marca: «Μπαίνει στο κόλπο για τον Βαγιέχο ο Ολυμπιακός»

bet365

Στο κόλπο της απόκτησης του Μανού Βαγιέχο φαίνεται πως μπαίνει ο Ολυμπιακός, με τις Βαγιαδολίδ και Ράγιο Βαγιεκάνο να είναι επίσης στην διεκδίκηση του εξτρέμ της Βαλένθιας.

Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός, είναι αναμφίβολα αυτή του εξτρέμ. Ήδη οι Πειραιώτες έχουν σχηματίσει μία λίστα με ονόματα και μέσα σε αυτά, φαίνεται πως μπαίνει και αυτό του Μανού Βαγιέχο.

Ο 25χρονος εξτρέμ της Βαλένθια επέστρεψε στις «νυχτερίδες» μετά τον δανεισμό του στην Αλαβές και όλα δείχνουν πως θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με την «Marca», ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους συλλόγους που μπήκε στην κούρσα της απόκτησής του, με τις Βαγιαδολίδ και Ράγιο Βαγιεκάνο να βρίσκονται ήδη στο κόλπο της μεταγραφής του.

Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει πως ο Ισπανός επιθετικός θα πάρει την τελική του απόφαση την ερχόμενη Πέμπτη (25/08) για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα