Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Ρέτσου, ανοιχτό να αποκτηθεί και άλλος στόπερ (vid)

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Ρέτσου, ανοιχτό να αποκτηθεί και άλλος στόπερ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του Ρέτσου, ανοιχτό να αποκτηθεί και άλλος στόπερ (vid)

bet365

Έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία.

Υπήρχε ο... καπνός όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta, αλλά φαίνεται πως υπάρχει και φωτιά στην υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αμυντικός φαίνεται πως είναι έτοιμος να πιάσει ξανά... λιμάνι, αφού δεν θα παραμείνει στην Ελλάς Βερόνα.

Ο Έλληνας στόπερ είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ομάδα που τον ανέδειξε έπειτα από πέντε χρόνια περιπλάνησης στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2017 έγινε η ακριβότερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή έναντι 22 εκατ. ευρώ στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας πραγματοποίησει μόλις μία γεμάτη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Έχοντας ξεχωρίσει από τις ακαδημίες, ο νεαρός αμυντικός ήταν βασικό μέλος της ομάδας την σεζόν 2016/17, μετρώντας 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ εκείνη την χρονιά, έκανε και το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, ήρθε το ταξίδι στην Γερμανία.

Ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε για αρκετούς μήνες εκτός και στη συνέχεια έπαιξε ως δανεικός σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν, όπου ταλαιπωρήθηκε από αρκετά μυϊκά θέματα.

Τον περασμένο Γενάρη πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Ελλάς Βερόνα, στην οποία, παρότι ήταν βασικός στο τελευταίο ματς κόντρα στην Μπολόνια, δεν θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο. Να θυμίσουμε πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ, όσο και ως μπακ αριστερά και δεξία, κάτι που το είχε αποδείξει στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

Ανοιχτό να αποκτηθεί και άλλος στόπερ

Η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου δεν θα είναι η μοναδική στην θέση του στόπερ, καθώς στον Ολυμπιακό μελετάνε και άλλες περιπτώσεις παικτών για εκείνη την θέση. Ο Κώστας Μανωλάς έχει μία μεγάλη πρόταση από την Σαουδική Αραβία και πως ο Σωκράτης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με αποτέλεσμα οι μόνοι διαθέσιμοι να είναι ο Σισέ και ο Μπα για τον Κορμπεράν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα