ΑΕΚ: Χάνει πιθανότατα το ματς με τον Βόλο ο Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Χάνει πιθανότατα το ματς με τον Βόλο ο Γκατσίνοβιτς

Newsroom
ΑΕΚ: Χάνει πιθανότατα το ματς με τον Βόλο ο Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν κατάφερε να ακολουθήσει ούτε σήμερα το ομαδικό πρόγραμμα, ούτε μέρος αυτού, της προπόνησης της ΑΕΚ και ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητές του για συμμετοχή στην αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Ο Σέρβος επιτελικός μέσος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολουθεί στις προπονήσεις της «Ένωσης», αφού δεν είναι έτοιμος ακόμα για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν έχει καταφέρει να κάνει κανονικά προπόνηση το τελευταίο δεκαήμερο, κι αν λάβεις κανείς υπόψιν πως μένουν μόλις άλλες δύο προπονήσεις για την μίνι προετοιμασία της AEK για το ματς με τον Βόλο, καταλαβαίνει πως θα συνιστά έκπληξη να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την σημερινή προπόνηση αποχώρησε ο Θεοδόσης Μαχαίρας εξαιτίας μίας ενόχλησης που ένιωσε στον ορθό μηριαίο. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 09:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα