Ολυμπιακός: Η εφικτή περίπτωση του Ρέτσου και ο... δύσκολος Ουνάς (vid)

Ολυμπιακός: Η εφικτή περίπτωση του Ρέτσου και ο... δύσκολος Ουνάς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η εφικτή περίπτωση του Ρέτσου και ο... δύσκολος Ουνάς (vid)

bet365

Η επιστροφή του Ρέτσου έχει τεθεί ξανά επί τάπητος στον Ολυμπιακό με πιθανότητες να γίνει ενώ στο Λιμάνι έχουν στη λίστα τους και τον εξτρέμ Ουνάς της Νάπολι.

Στα 24 του χρόνια ο Παναγιώτης Ρέτσος κάνει προσπάθεια να ξαναβάλει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον σωστό δρόμο. Έχοντας πλέον συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα έχει παίξει φέτος 2 ματς. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει ξαναβάλει στις μεταγραφικές του σκέψεις (όπως είχε κάνει δηλαδή και στο παρελθόν και σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις) την πιθανότητα επιστροφής αυτού του δικού του παιδιού. Φαίνεται πως τώρα υπάρχει μία διεργασία για ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς στόπερ αλλά και ακραίου μπακ στον Ολυμπιακό (που αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες του και έκανε μεταγραφή με μεγάλο ποσό μετά στη Γερμανία). Μία περίπτωση που δείχνει εφικτή και πιθανή να γίνει.

Ενδεχομένως και πιο πιθανό να γίνει από κάθε άλλη φορά που είχε τεθεί στο τραπέζι. Βέβαια ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο με την Ελλάς Βερόνα, όπου και φαίνεται να τον υπολογίζουν μέχρι στιγμής, ωστόσο οι ενδείξεις για Ολυμπιακό είναι άκρως θετικές. Εφόσον κλείσει πάντως ο Ρέτσος στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ένας ακόμα στόπερ.

Από την άλλη σε σχέση με τα άκρα της επίθεσης στο προσκήνιο έχει βγει και το όνομα του Γαλλοαλγερινού Αντάμ Ουνάς. Ο 26χρονος διεθνής με την Αλγερία είναι μία δύσκολη υπόθεση με συμβόλαιο με τη Νάπολι. Δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα ήθελε να παίξει στην Ελλάδα. Μάλιστα η προσπάθεια να πάει στη Σαμπντόρια δεν απέδωσε καρπούς καθώς μάλλον ο παίκτης δεν ήθελε. Πάντως είναι ένας παίκτης ικανός να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και στη γραμμή κρούσης. Ο Ουνάς έχει παίξει φέτος σε 2 ματς και πέρυσι είχε 21 αγώνες με 2 γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα