Ολυμπιακός: Ο Ανδρούτσος και η πρώτη χαμένη ευκαιρία

Ολυμπιακός: Ο Ανδρούτσος και η πρώτη χαμένη ευκαιρία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ανδρούτσος και η πρώτη χαμένη ευκαιρία

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ανδρούτσος στον Ολυμπιακό έχει 111 ματς με 4 γκολ και 8 ασίστ. Είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τις Ακαδημίες του και έχει προσφέρει σε πολλές θέσεις. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο 25χρονος διεθνής δεξιός μπακ δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος - παρότι είχε βρεθεί τελείως εκτός των βασικών πλάνων στον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα - πήρε την ευκαιρία του ως βασικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας (για να πάει ο Κούτρης στο αριστερό) και αντικαταστάθηκε στο 2ο 45λεπτο.

Το αγωνιστικό του πρόσωπο φανέρωσε πως δεν αξιοποίησε αυτό το παιχνίδι υπέρ του και έτσι αυτό θα μπορούσε να τον δυσκολέψει σχετικά με την παραμονή του στον σύλλογο, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Άλλωστε, υπήρξαν ομάδες που τον ήθελαν από Ιταλία και Ισπανία αλλά και άλλες χώρες. Επιπλέον, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση για εκείνον.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα