Χασάν - Ολυμπιακός: Θέλει τον Αιγύπτιο η Αλ Αχλί

Χασάν - Ολυμπιακός: Θέλει τον Αιγύπτιο η Αλ Αχλί

Newsroom
Χασάν - Ολυμπιακός: Θέλει τον Αιγύπτιο η Αλ Αχλί

bet365

O Χασάν βρίσκεται στους υπο παραχώρηση παίκτες και η Αλ Αχλί είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. 

Πιθανή η επιστροφή του Αχμέντ Χασάν στην Αίγυπτο, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kora11.com», η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται αρκετά για την απόκτησή του. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι στην κορυφή της λίστας, μιας αποτελεί επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σοάρες. Ειδικότερα, φέρεται ο σύλλογος να έχει επαφή τόσο με τον μάνατζερ όσο και με τον παίκτη για να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του. Ο Χασάν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει, μιας και οι Πειραιώτες ψάχνονται ήδη για επιθετικό. Ο 29χρονος διεθνής φορ έχει 2 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό και συνολικά 97 αγώνες με 38 γκολ και 7 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα