ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ μπήκε στην προπόνηση της Σαχτάρ, απομένουν οι ανακοινώσεις

ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ μπήκε στην προπόνηση της Σαχτάρ, απομένουν οι ανακοινώσεις

bet365

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει ο δανεισμός του Λούκας Τέιλορ από τον ΠΑΟΚ στην ουκρανική ομάδα, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να συμμετέχει στις προπονήσεις της.

Ο Λούκας Τέιλορ έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές ημέρες από την Ελλάδα και με την επιστροφή της Σαχτάρ στο Κίεβο, μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, μπήκε στις προπονήσεις της ουκρανικής ομάδας.

Το θέμα της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη Σαχτάρ έχει μπει στη φάση της ολοκλήρωσης του και μένει να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις των δύο ομάδων για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, για τον οποίον προβλέπεται ρήτρα 350.000 ευρώ.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας από το Ντόνετσκ ήταν ανοικτή για τα ΜΜΕ, ενόψει της πρεμιέρας της Σαχτάρ στο πρωτάθλημα, με το φωτογραφικό φακό να «συλλαμβάνει» τον Λούκας Τείλορ ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που προπονούνται υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς, ο οποίος αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με τον 28χρονο Βραζιλιάνο, μετά την κοινή παρουσία τους στην ομάδα της Ντνίπρο.

@Photo credits: Football.ua

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα