Μπούργος: «Ο Άρης που θέλω είναι ο Άρης που πάντα θα κερδίζει»

Μπούργος: «Ο Άρης που θέλω είναι ο Άρης που πάντα θα κερδίζει»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την απόδοση του Άρη στην πρεμιέρα και εξήγησε ότι σε πρώτη φάση θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια οποία θα έρθει πρώτα από τα… μικρά πράγματα και θα επεκταθεί στο ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Αργεντίνος τεχνικός δήλωσε αρχικά ότι… «αισθάνομαι ικανοποιημένος γιατί κοστίζει πολύ η δουλειά και η προσπάθεια να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Κοστίζει να προσπαθείς να δημιουργήσεις φάσεις για να βάλεις γκολ με μια καινούργια ομάδα αλλά θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τα στοιχεία που του άρεσαν και ποια όχι. «Μου άρεσε η απόδοση της ομάδας αλλά στα σημεία που δεν μου άρεσαν θα τα πω στους ποδοσφαιριστές μας».

Σχετικά με το αν ο Άρης του δεύτερου ημιχρόνου είναι πιο κοντά σ’ αυτό που φαντάζεται, απάντησε: «Ο Άρης που θέλω είναι ο Άρης που θα κερδίζει». Σε ότι αφορά τις αλλαγές που έκανε με την έναρξη του δεύτερου μέρους σημείωσε ότι «τις έκαναν γιατί ήθελαν δώσω περισσότερη ένταση και δύναμη στο κέντρο και για να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα θα πρέπει να επιλέγει ποιον ξένο θα αφήνει εκτός αγώνα, είπε: «Είναι δύσκολη απόφαση, με στεναχωρεί αλλά κάποιος πρέπει να μένει εκτός», ενώ όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Ζερβίνιο είπε κάτι που συνηθίζει. «Μιλάω μόνο για την ομάδα», απάντησε.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για περαιτέρω μεταγραφική κίνηση υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι που συζητά μόνο με τον Θόδωρο Καρυπίδη και ρωτήθηκε για τον στόχο των δύο τίτλων που οριοθέτησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μέσα στην εβδομάδα. «Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει όλοι να μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα αλλά θα πρέπει να ξέρουμε ότι η δουλειά μας είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και η αγωνιστική άνοδος θα έρθει σκαλί με σκαλί. Θέλουμε να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα».

Ρωτήθηκε για τον χρόνο που θα χρειαστεί η ομάδα για να φτάσει στο σημείο που ο ίδιος φαντάζεται. «Πρέπει πρώτα να γνωριστούν οι παίκτες. Να μάθει ο ένας τι άρωμα φοράει ο άλλος, ποιο είδος μουσικής του αρέσει, αν έχει παιδιά ή όχι. Η σχέση ξεκινά από γνώση προσωπικών ζητημάτων και μετά έρχεται η συνεργασία στο γήπεδο, η συνοχή και η ομοιογένειας της ομάδας. Πρώτα έρχονται αυτά τα ζητήματα και μετά το ποδόσφαιρο. Το βασικό κομμάτι είναι να γνωριστούν, να δουλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση βρισκόμενοι όλοι στην ίδια γραμμή με απώτερο σκοπό την πρόοδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα