Ινγκασον: «Θα είμαστε έτοιμοι» (vid)

Ινγκασον: «Θα είμαστε έτοιμοι» (vid)

Newsroom
Ινγκασον: «Θα είμαστε έτοιμοι» (vid)

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ έδωσε το... στίγμα όλων στην ομάδα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αποψινή (20/8) πρεμιέρα του ΠΑΟΚ, καθώς σε λίγη ώρα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό. Ο Ινγκασον μίλησε στο κανάλι της ομάδας και σχολίασε πως «προφανώς είχαμε μια καλή περίοδο για να προετοιμαστούμε, να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στον τρόπο παιχνιδιού μας, στην πόλη, αλλά και σε όλα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι.Ανυπομονούμε να παίξουμε, προπονηθήκαμε καλά, τα δώσαμε όλα και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσουμε και να αποδώσουμε στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο Ισλανδός στόπερ αναφέρθηκε στα «καναρίνια». «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αμυνθούν κατά κύριο λόγο, θα μας δώσουν την κατοχή και θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν στην κόντρα. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είχαμε όλη την εβδομάδα για να δουλέψουμε για το παιχνίδι, οπότε θα είμαστε έτοιμοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα