ΓεροΓιοβάισα: Χωρίς ρίσκο στην Κύπρο!

ΓεροΓιοβάισα: Χωρίς ρίσκο στην Κύπρο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Χωρίς ρίσκο στην Κύπρο!

bet365

Ολυμπιακός και Απόλλων σε ένα ραντεβού, όπου τα... ρίσκα απαγορεύονται! Χαμηλό τέμπο, μιας και οι δυο τους είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Κι όμως σύντροφοι, οι τελευταίες εβδομάδες δεν κύλησαν στα νεύρα και τη μιζέρια. Οι προβλέψεις του γεροΓιοβάισα έφεραν κούπες, χαμόγελα, ταμεία και η ζωή είναι ωραία! Από τον Πύργο Γκεντιμίνας αγναντεύεις το Βίλνιους και μαζί βλέπεις το κουπόνι της Πέμπτης, το οποίο είναι γεμάτο ευκαιρίες. Ναι, δε με έπεισε ο Ολυμπιακός στην Μπρατισλάβα, ναι, περίμενα καλύτερη εμφάνιση, αλλά η άμυνα... φωνάζει πως θέλει βοήθειες.

Στην Κύπρο θα δουμε κάτι καλύτερο; Πιθανό! Ο Κορμπεράν είχε χρόνο να βάλει πινελιές, νέα πρόσωπα μπήκαν στο πλάνο, όμως ο Ισπανός ξέρει καλά πως δεν πρέπει να ρισκάρει. Το ίδιο άλλωστε γνωρίζουν και οι Κύπριοι, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα άλλαξαν κι αυτοί προπονητή. Το ματς θα είναι λογικά σε χαμηλό τέμπο και το Under 2.5 με καλύπτει αρκετά.

H Φιορεντίνα με φουλ τύχη μπήκε με το δεξί στη σεζόν και πλέον η πίεση δεν είναι μεγάλη. Ομάδα για πολλά πράγματα, αλλά αν δεν φτιάξει πραγματάκια στην άμυνα θα έχει θέματα. Οι όμιλοι του Conference League είναι βασικός στόχος, είναι το φαβορί κόντρα στην Τβέντε, αλλά τα κενά στα μετόπισθεν δεν τα έχει καλύψει. Η Τβέντε έχει βρει δίχτυα και στους 16 τελευταίους επίσημους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Πιθανό να το κάνει και στο «Αρτέμιο Φράνκι». Γι αυτό πάμε με το goal/goal!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα