ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική, χωρίς Τσιγγάρα και Νέσμπεργκ (vid)

ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική, χωρίς Τσιγγάρα και Νέσμπεργκ (vid)

ΠΑΟΚ: Εμφαση στην τακτική, χωρίς Τσιγγάρα και Νέσμπεργκ (vid)

bet365

O ΠΑΟΚ βρίσκεται δύο ημέρες πριν την έναρξη της Super League κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες του δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει Παναιτωλικού.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωσή της:

«Η τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο και το απόγευμα της Πέμπτης (18/8). Το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην προσέγγιση της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Ίβαν Νέσμπεργκ και Χάρης Τσιγγάρας, που έκαναν θεραπείες, αλλά κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε ατομικό στο γήπεδο».

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια τελευταία προπόνηση την Παρασκευή (19/8) στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα