Πινέδα: «Εισπράττω εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο»

Πινέδα: «Εισπράττω εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο»

Δημήτρης Βέργος
Πινέδα: «Εισπράττω εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο»

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα στη νέα συνέντευξή του σε μεξικανικό δίκτυο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του από το πρώτο διάστημα στην ΑΕΚ και τόνισε πως η φιλοδοξία του Ματίας Αλμέιδα είναι να επαναφέρει την Ένωση στην κορυφή.

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε πρόσφατα νέα συνέντευξη στο τηλεοπτικό μεξικανικό δίκτυο TUDN, το οποίο επισκέφτηκε την Αθήνα παίρνοντας πλάνα και από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα με αφορμή την παρουσία του «Όρμπε» στην Ένωση.

Ο Πινέδα μιλώντας στους συμπατριώτες του εξέφρασε για ακόμη μια φορά τον ενθουσιασμό του για τον τρόπο που τον έχουν αγκαλιάσει στην ΑΕΚ. «Εντός του συλλόγου, όλα είναι καλά. Είναι εκπληκτικά. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και προετοιμάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρωτάθλημα», σχολίασε ο 26χρονος Μεξικανός χαφ, ο οποίος παρά το γεγονός των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στη γλώσσα, εισπράττει την εμπιστοσύνη και την αγάπη από όλους μέσα στην ομάδα.

«Είναι λίγο περίπλοκο, δεν είναι εύκολο, γιατί δεν ξέρω να μιλάω καθόλου ελληνικά και γνωρίζω λίγα αγγλικά. Ξέρω μερικές λέξεις, πως να παρουσιάζω τον εαυτό μου, αλλά όχι περισσότερα. Αυτό σε επηρεάζει λίγο, αλλά η εμπιστοσύνη, η υποστήριξη από την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τον σύλλογο τα κάνει όλα πιο εύκολα για να μην έχεις δυσκολίες», ανέφερε.

Ο Πινέδα αναφέρθηκε και στους στόχους της ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα του έχει ξεκαθαρίσει πως επιδιώκει να κατακτήσει τον τίτλο με τους κιτρινόμαυρους. «Ο Ματίας μου το έχει κάνει ξεκάθαρο. Φιλοδοξεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και να γίνει πρωταθλητής που είναι το κυριότερο. Δουλεύουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα», υποστήριξε ο Πινέδα, ο οποίος δεν έκρυψε και τη χαρά του για το γεγονός ότι κατάφερε να παραμείνει στην Ευρώπη.

«Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που κυνηγάω τα όνειρά μου . Έκανα μια μεγάλη θυσία για να μπορέσω να μείνω εδώ στην Ευρώπη, να ακολουθήσω το όνειρό μου και τους στόχους που έχω. Να είμαι στην Ευρώπη και να παίζω απέναντι σε καλές ομάδες και διεθνείς ποδοσφαιριστές», σχολίασε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα