Αστέρας Τρίπολης: Με προβλήματα η αποστολή για την πρεμιέρα με Βόλο

Αστέρας Τρίπολης: Με προβλήματα η αποστολή για την πρεμιέρα με Βόλο

bet365

Χωρίς Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, Ρεγκίς και Βαλιέντε ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στον Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (19.8/21.30)

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο (19/8, 21.30). Οι Αρκάδες ταξιδεύουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή Μεταξά να μην υπολογίζει στον Ματίας Ιγκλέσιας που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολή του στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν με τον Ιωνικό.

O Βαλιέντε έχει πρόβλημα στο γόνατο και είναι σε φάση αποκατάστασης. Ο Μπαρτόλο, που έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας είναι ανέτοιμος κι όλα δείχνουν ότι θα είναι στα πλάνα του προπονητή του από το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Ρεγκίς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα κάνει μαγνητική, ενώ εκτός αποστολής για άλλη μια φορά είναι οι Κανελλόπουλος, Σανταφέ, Καπίγια και Αλί Μπαμπά.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Ν. Παπαδόπουλος, 99. Τσιφτσής

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

2. Garcia, 3. Τασουλής, 12. Carmona, 18. Atienza, 19. Castano, 29. Alvarez, 42. Αντζουλάς, 45. Χριστόπουλος

ΜΕΣΟΙ

4. Stanko, 7. Tilica, 8. Munafo, 20. Bertoglio, 23. Riera, 25. Gardawski, 40. Sito

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

9. Barrales, 22. Benito, 27. Soni

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα